АГЕНЦИЯ АНОНС - младежки международни програми

ТАПИЦЕРИ МЕБЕЛИСТИ

 

ТАПИЦЕРИ И МЕБЕЛИСТИ:

Търсим за наши клиенти тапицери, които искат и имат желание да работят, да учат и да се развиват в тази индустрия.
Повечето наши клиенти са малки до средни семейни предприятия намиращи се в Ирландия, които имат дългогодишен опит и традиции в изграждането на крайния продукт. 

 

РАБОТНИ ЧАСОВЕ:

В предприятията в които ние предоставяме работна ръка, ще се научите и ще изграждате дивани, столове и други мебели на пълен работен ден (39 часа минимум). От Вас ще се очаква гъвкавост, бързина и качество на работа защото това очаква клиента! В определени седмици и дни ще се очаква от Вас да оставате на работа допълнителни часове, за което ще ви се се плаща допълнително. В случаите когато работите над 39 часа в седмицата, ще ви се изплаща възнаграждение за извънреден труд. Цената за извънредния труд може да бъде от 10 до 50% допълнително възнаграждение за всеки извънреден изработен час. 

 

ОПИТ В РАБОТАТА С ИНСТРУМЕНТИ:

Изграждането на крайния продук става чрез използването на различни машини и оборудване (power tools) затова трябва да имате опит в работата с различни машини и инструменти.Важно е да не ви е страх в работата с такива машини и оборудваме тъй като ще получите и обучение как да се работи с тях!

Ще работите върху предварително направени рамки по размер и същите трябва да бъдат облицовани!

 

ЗАПЛАЩАНЕ :

Заплащането варира въз основа на очакванията на кандидата, опита, и стажа. Тапицерите започват от минимум 13,50 евро на час и може да стигне тяхното часово възнаграждение до 18.00 евро на час.

 

НАСТАНЯВАНЕ:

Агенцията ще ви осигури настаняване в близост до работното място;

За квартирата ще имате наем, който ще ви бъде удържан от заплатата всяка седмица;

Наема струва от 70 евро на седмица и стига до 95 евро с консумативите включени в цената.

Цената зависи от локацията и условията(цената) на квартирата която ви се предоставя. При преразход за отопление може да имате еднократно допълнително плащане за отопление през зимата.

Квартирите са обзаведени и имат и интернет, но не се предоставят чаршафи, завивки и възглавници!

Получавате стая в къща и споделяте баня, тоалетна, кухня с други наематели; 

Никой не е длъжен да ползва квартирата на агенцията.

Всеки взима решение дали да ползва квартирата или не.

Квартирата е на абонаментен принцим за 1 месец.

Изисква се месечно предизвестие при освобождаването на квартирата!

Удържа се депозит от заплатата ви който се връща при напускане! 

 

ТРАНСПОРТ:

Агенцията ще ви осигури превоз до работа и ще ви прибере обратно в квартирата. Ако може да шофирате - може да ви бъде доверена кола. За провоза не плащате нищо, но за гориво се заплаща на седмична база към 2 Юни 2023 - средната цена за горива възлиза на около 28 евро на седмица. Никой не е длъжен да ползва транспорта на агенцията. Всеки взима решение дали да ползва транспорта или не. Транспорта е на абонаментен принцим за 1 седмица. 

 

ТРУДОВ ДОГОВОР:

Вие ще работите на Ирландски договор към агенцията. Трудовия Ви договор ще е с агенцията, която гарантира коректно изплащане на възнаграждението ви, всяка седмица. В петък в края на седмицата получавате фиш в който може да видите какви данъци ви се удържат.