АГЕНЦИЯ АНОНС - младежки международни програми

 

Здравейте,
Процедурата за кандидатстване на избраната от вас програма, позиция и оферта  изисква набор от документи.

            За да кандидатствате трябва:

Първо да сключите договор с нас за участие по някоя от нашите програми, позиция, или оферта, като можете да посетите наш офис за сключване на договора.

или

За ваше улеснение можете да подадете своите документи без да пътувате до офиса ни. Това може да стане като потготвите документите предварително и ги изпратите до нас по електронна поща на: info@anonsagency.com. Обадете се  след това по телефона, да уточним място, дата и час, за да проверим нивото на английския език /ако това се изисква/ и да обсъдим офертата, за която искате да си подадете документи.

         Списък с необходимите документи за кандидатстване:

Внимание! Изброените документи се подават или изпращат в комплект. Изключение се прави само за офертите с обявена близка дата за пътуване. В този случай ВЕДНАГА се изпращат: СV, снимка паспортен формат, подписано споразумение/договор, копие на банково нареждане за внесена такса за настаняването ви в квартира. Останалите документи се подават след 2-3 дни.

1)    Договори, който трябва да се принтират, попълнят, и подпишат. Сканирайте ги и ги върнете при нас по e-mail след, което ги изпратете в оригинал по пощата до нас.    (ИЗТЕГЛИ ОТ ТУК)     (бележка - моля подпишете там където е записано ВЪЗЛОЖИТЕЛ)

2)     Изпратете своето CV (автобиография). Можете да ползвате образец на наше такова.

CURRICULUM VITAE (CV) АВТОБИОГРАФИЯ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - свали от тук като (КЛИКНЕШ ТУК)

АВТОБИОГРАФИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК  - свали от тук като (КЛИКНЕШ ТУК)

АВТОБИОГРАФИЯ НА НЕМСКИ ЕЗИК - свали от тук като (КЛИКНЕШ ТУК)

ТУк Ви даваме  образец на АВТОБИОГРАФИИ, изберете език и моля направете своето CV. Важно е по месеци и години  подробно да опишете какво сте работили, образование, какъв опит имате и какви езици владеете(ниво).  Изпратете автобиографията си на MS Office – Word формат .doc или .docx. Така можем да коригираме грешки във вашето  CV ако е необходимо!

3)    снимка паспортен формат (сканирайте снимката си и я изпратете до нас).

4)    копие на паспорт или лична карта (сканирайте и  изпратете до нас)..

5)    Свидетелство за съдимост (сканирайте и  изпратете до нас)..

6)    Медицинска бележка от личния лекар, че сте ”клинично здрав”.

7)    Копия на дипломни, квалификации и/или курсове, които сте завършили свързани с желаната от вас оферта! (сканирайте и  изпратете до нас)..

8)    Препоръки от работодатели за опит в сферата, за която кандидатствате /изискват се за определени оферти/

9)    Последно внесете капаро от 150 евро в клон на ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА по сметка на Агенция Анонс. В ОСНОВАНИЕ запишете своето име. Сметката е:

Първа Инвестиционна Банка; За: Агенция Анонс ЕООД 
IBAN: BG38FINV91502016890760
BIC CODE/SWIFT: FINVBGSF

10)   Обадете се по телефона, когато внесете капарото  или ни пишете по e-mail. Към e-mail-aни изпратете сканирано копие на платежното нареждане от банката на:  info@anonsagency.com. То ще ви служи за разписка,че сте платили таксата на Анонс .

11) САМО ЗА ГОТВАЧИ И КАНДИДАТИ ЗА ХОТЕЛИЕРСТВОТО:

Освен горе посочените документи трябва да ни изпратите application form, която можете да вземете от тук, снимки от ястия, които сте готвели, снимки на кухнята и / или на вас, докато сте на работа.

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД КАТО СИ ПОДАМ ДОКУМЕНТИТЕ И ВНЕСА КАПАРОТО?

След като получим документите ви, наш служител следва да ги разгледа. Ако сте ни изпратили всичко според горе описаното, ние оформяме документацията ви и я изпращаме на нашата партньорска агенция/агенции, за да ви настаним.

Забележка: Около 1 до 3 месеца е периода, за да ви настаним по някоя от нашите програми. Не кандидатствайте ако нямате нагласата и търпението за съответния срок. Не е изключено нещата да се ускорят и да станат по бързо от 1 месец, но вие като кандидат трябва да сте на ясно, че може да отнеме и повече време. Вие губите капарото в случаите, когато обявените срокове не са изтекли или искате преждевременно да прекратите вече договореното! Ако по някаква причина не изпълним договореното в срок ние ви връщаме капарото!

 След получаване на документите ви  ние организираме  интервю (за повече информация обадете се на нашите телефони). При одобрение, нашите партньори ви уреждат квартира, курс за квалификация и необходимите документи, които ще са ви необходими за вашето пребиваване във Великобритания.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА МЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА ДРУГА ПРОГРАМА/ОФЕРТА?

Възможно е! Но само в случаите, когато прехвърлянето се налага по наша вина или по изрично желание на приеманата агенция във Великобритания.

Какъв документ за пребиваване ще получа и ще има ли квартира?

Документа характерен за Великобритания е Национален Осигурителен Номер(National Insurance Number). Той се получава от Бюрото по Труда във Великобритания след като преминете през интервю и сте събрали необходимата документация.

Таксите, които внасяте към Анонс и Приемната Агенция в Англия са именно за получаването на Национален Осигурителен Номер, за осигуряването на квартира, и за квалификационния курс NVQ(ако е приложимо). Ние винаги настаняваме нашите кандидати в квартира като в повечето случаи квартирите са постоянни и имат необходимото обзавеждане за да се нанесете.