АГЕНЦИЯ АНОНС - младежки международни програми

МОНТАЖ НА ЛАМИНАТ


Търсим монтажници на ламинат и первази с опит, който им позволява да изпълняват работните си задълженияведнага без обучение.
Работата всеки ден е на различен обект, основно в Дъблин, но може да бъде и в друг град, община.
Изисква се опит в работата с инструменти и машини за рязане на ламината по размер. Изисква се бързина на работа, качество и дбри познания с продукта.

РАБОТНИ ЧАСОВЕ:
В предприятията в които ние предоставяме работна ръка, ще работите с ламинат(клик система) на пълен работен ден (39 часа минимум). Работното време започва в 7 сутринта и се работи до завършване на планираната работа. Възможно е да пътувате до работното място като за целта ще има осигурен превоз. Пътуването може да е 20 мин може да бъде 1 час(но не повече)! От Вас ще се очаква гъвкавост, бързина и качество на работа, защото това очаква клиента! В определени седмици и дни ще оставате на работа допълнителни часове, за което ще ви се плаща допълнително. В случаите, когато работите над 39 часа в седмицата, ще ви се изплаща възнаграждение за извънреден труд. Цената за извънредния труд се заплаща с 0,50 цента върху основното трудово възнаграждение, което към днешна дата е 15 евро за час. 

ОПИТ В РАБОТАТА С ИНСТРУМЕНТИ:
Монтажа на ламината става чрез използването на различни машини и оборудване (power tools) затова трябва да имате опит в работата с различни машини и инструменти.Важно е да не ви е страх в работата с такива машини и оборудваме!
Ще работите в екип или самостоятелно в зависимост от нуждите на клиента!

ЗАПЛАЩАНЕ :
Заплащането варира въз основа на очакванията на кандидата, опита, и стажа. Начално ниво монтажник получава минимум 15,00 евро на час и може да достигне до 18.00 евро на час.

НАСТАНЯВАНЕ:
Агенцията ще ви осигури настаняване в близост до работното място;
За квартирата ще плащате наем, който ще ви бъде удържан от заплатата всяка седмица;
Наема струва от 70 евро на седмица и стига до 95 евро с консумативите включени в цената.
Цената зависи от локацията и условията(цената) на квартирата която ви се предоставя. Преди заминаването ви ще бъдете информирани за цената на наема. При преразход за отопление може да имате еднократно допълнително плащане за отопление през зимата.

Квартирите са обзаведени и имат и интернет, но не се предоставят чаршафи, завивки и възглавници!

Получавате стая в къща и споделяте баня, тоалетна,и  кухня с други наематели;
Никой не е длъжен да ползва квартирата на агенцията.
Всеки взима решение дали да ползва квартирата или не.
Квартирата е на абонаментен принцим за 1 месец.
Изисква се месечно предизвестие при освобождаването на квартирата!
Удържа се депозит от заплатата ви който се връща при напускане! 
Приложените тук снимки са примерни и не означават, че ще бъдете настанени точно в тази квартира!

ТРАНСПОРТ:
Агенцията ще ви осигури превоз до работа и ще ви прибере обратно в квартирата. Ако може да шофирате - може да ви бъде доверена кола. За провоза не плащате нищо, но за гориво се заплаща на седмична база към  Юни 2023 - средната цена за горива възлиза на около 28 евро на седмица. Никой не е длъжен да ползва транспорта на агенцията. Всеки взима решение дали да ползва транспорта или не. Транспорта е на абонаментен принцим за 1 седмица. 

ТРУДОВ ДОГОВОР:
Вие ще работите на Ирландски договор към агенцията. Трудовия Ви договор ще е с агенцията, която гарантира коректно изплащане на възнаграждението ви, всяка седмица. В петък в края на седмицата получавате фиш в който може да видите какви данъци ви се удържат.