АГЕНЦИЯ АНОНС - младежки международни програми

ПОЧИСТВАЩ ПЕРСОНАЛ

ТУК НЯМА ДА НАМЕРИТЕ ОФЕРТИ, А САМО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕДУРАТА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ. аКТУАЛНИТЕ ОФЕРТИ СЕ НАМИРАТ ПОД ВОДЕЩАТА СНИМКА НА ТОЗИ САЙТ.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ ЗА ПОЧИСТВАЩ ПЕРСОНАЛ

UK

В зависимост от езика и уменията Ви, ние може да ви настаним във Великобритания като за целта трябва да се запознаете с офертите които предлагаме.

Актуални оферти във Великобритания: моля погледнете началната страница на сайта.

Постоянни оферти във Великобритания:

-          Една двойка /семейство, приятели/ за почистване на офиси и домове в Оксфорд. Единият с добър говорим английски, шофьорска книжка един от двамата. СПЕШНО.

 

ЗА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Каква е заплатата и работното време във Великобритания

Минимално гарантирано заплащане: 6.31 паунда на час.
Всеки работодател има определена заплата за новозапочващи, но тя не е по-малка от минималната. Някои работодатели плащат по-висока заплата, но това се потвърждава при офертата за работа. Работно време – между 35 и 40 часа на седмица. Работодателите имат право да намаляват или увеличават седмичното работно време според техните нужди. Допълнителният труд се заплаща с +50% в извън работно време и +100% в официални празнични дни.

Ако желаете да кандидатствате можете да направите това като си потготвите документите. За повече информация отидете на бутон КАНДИДАТИ (там ще разберете как да кандидатствате). Ако въпреки всичко нещо не ви е ясно ни пишете на: info@anonsagency.com и ние ще ви изпратим указания какво да направите, за да станете клиент на АНОНС.

Ставайки наш клиент вие се ползвате с предимство, когато получим нови оферти или желаете да кандидатствате за оферта, която ви харесва в момента.

По международни младежки програми

По международни младежки програми