АГЕНЦИЯ АНОНС - младежки международни програми

БОЛНОГЛЕДАЧИ СЕСТРИ

 

ТУК ЩЕ НАМЕРИТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЦЕДУРАТА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ. АКТУАЛНИТЕ ОФЕРТИ СЕ НАМИРАТ ПОД ВОДЕЩАТА СНИМКА (НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА) НА ТОЗИ САЙТ.

Търсим медицински сестри и care assistants/помощник сестра, санитари и/или болногледачи за старчески дом.(без такси)

picture

Предлагаме различни домове за възрастни в цяла Великобритания.

За санитари/болногледачи се търси:(БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНИ РАЗХОДИ)

Постоянни оферти във Великобритания:

- Болногледачи за обгрижване на възрастни по домовете(domiciliary care). Изисква се Английски език  B1 ниво. Заплащане 8,75 лири на час през седмицата и 9,75 лири за работа през уикенда. Моля вижте офертата на първа страница.

- Болногледачи за дом за възрастни и/или хосписи за цяла Великобритания. Изисква се говорим английски език; Предлага се квартира 300-450 лири на седмица с вкл. консумативи, заплащане 8,75 на час, платена отпуска 210 часа за 1 месец, осиг. храна и др. 

Обща информация

Изискванията към кандидата са: - да има разговорен Английски и да може да комуникира с пациентите; - да има опит в работата с хора; - предпочитат се кандидати, които имат предишен опит в болница, старчески дом или медицински поделения; - трябва да е мотивиран да работи дълги часове; - да е здрав/а и в добро физическо състояние; и да е позитивен характер;

Предлагаме ви: За обгрижване на възрастни пациенти в частните им домове: 8,75 лири на час и 9,75 през уикендите плюс овъртайм при национални празници. Дава се служебен автомобил за шофьори, но ако нямате шофьорска книжка и имате желание да обслужвате пациенти, които са близко и в един район можете да обслужвате пациенти  с велосипед или да ги посещавате пеша или с градски транспорт; Работни часове - от 160 до 200 часа на месец.- предлага се жилищно настаняване – 50-90 лири на седмица с включени консумативи; - договор за минимум 1 година; 

За обгрижване на възрастни пациенти в старчески дом или хоспис:-  8.75 лири на часи възможност да ви се увеличи заплащането с натрупването на трудов стаж. Всеки 6 месеца заплащането ви се преразглежда. При добра работа по програмата и изпълнение заплащането се вдига; - предлага се жилищно настаняване – 50-90 лири на седмица с включени консумативи; - договор за минимум 1 година; 

В какво се състои програмата за санитарите/болногледачите: - работата се състои в помощ на медицинските сестри в тяхната работа. Повдигане да пациенти, помощ на пациентите при движението им в рамките на сградата, лична хигиена като преобличане, къпане, помощ при хранене и съблюдаване на развитието и здравното състояние на пациента. Вие ще се грижите за храненето на пациентите и ще помагате като цяло на медицинските сестри. Преминава се обучение, трейнинг, първоначален инструктаж, безопасност на здравето и труда и регистрация за болногледач и отнема 3-5 дни.

Друга информация:
За уреждане на всичко по вашето настаняване на работа и уреждане на квартира се удържат от заплатата ви такси. Всички разходи, които ще имате са упоменати в началната страница на сайта, в които влизат самолетния ви билет, жилищното настаняване и др. За повече информация се обадете или посетете наш офис.

За да кандидатствате е достатъчно като първа стъпка да изпратите вашата автобиография на английски език. Ако сте избран за офертата, ние ще ви поканим за интервю.
Изпратете автобиографията на email: dkalinov@anonsagency.com като използвайте MS WORD doc или .docx формат за съставяне. Изпратете и копие на документи за самоличност. Примерна автобиография може да намерите тук: http://anonsagency.com/appliers или изтеглете от тук: 
 (кликни тук)

 

За медицински сестри процеса за кандидатстване е:

picture

За да работите като медицинска сестра във Великобритания трябва да се регистрирате със Nursing Meadwifery Coucil NMC /синдиката на мед сестри/ като за това ние и работодателя ще ви помагаме. Регистрацията отнема около 8-12 седмици. Ето затова преди да получите регистрацията може да ви предложим да започнете като санитар и след регистрацията като медицинска сестра настаняване по професията ви. Необходима е неофициална проверка по английския ви език, като е вероятно Английския ви да бъде оценен от приемната организация и/или от работодателя. Интервютата обикновенно се провеждат по телефон или скайп. Трябва да представите - препоръки, CV, и Свидетелство за съдимост/за чужбина/.

Работи се 39/40 часа на седмица, на смени. Жилищното настаняване в повечето случаи се осигурява, но не е изключено да ви се предостави временно жилищно настаняване за 2-4 седмици през което време да си търсите самостоятелно настаняване. В някои случаи сестрите наемат жилища във самия дом, където работят. Работните места за мед. сестри в Великобритания и Ирландия се смятат за едни от най-стабилните в историята на работния и пазар.

Местата са за:

Обикновинни общи мед. сестри

Настаняваме сестри в целия здравен сектор на Великобритания. От частни болници, старчески домове, хосписи, до NHS сестри в държавни болници и структури на здравния държавен сектор на Великобритания.

Мед. сестри с квалификация за психиатрични болници

Мед. сестри с квалификация за деца и други

 

Документи които са ни необходими: с годините се променят, но основно документите, които ще ви трябват първоначално са: (направете връзка с нас, за да ви дадем актуален списък)

  • Copy of Nursing qualifications, notarized./Дипломна или сертификат за квалификация/
  • Birth Cert, notarized /акт за раждане/
  • Marriage Cert (where applicable), notarized by Lawyer/удостоверение за гражданско състояние/
  • Recommendations, CV

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

За да кандидатствате: - прегледайте информацията в менюто КАНДИДАТИ от където можете да изтеглите всички необходими документи и да прочетете информация как да кандидатствате.

По международни младежки програми